Particuliere schadeverzekeringen

 

Risico’s die we in ons dagelijks leven lopen zijn meestal verzekerd. In Nederland kan je nagenoeg alles verzekeren maar moet je alles verzekeren? Het antwoord daarop is helder. Verzeker dat risico wat je zelf als particulier
niet kan of wil dragen

AVP

 

De verzekering die iedereen zou moeten hebben is de Aansprakelijkheidsverzekering. Met een aansprakelijk-heidsverzekering voor particulieren (AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan personen (letselschade)ᅠen aan zaken.ᅠJe hoeft de schade niet zelf veroorzaakt te hebben.

Recreatie verzekeringen

 

Naast bovenstaande verzekeringen bieden wij ook de mogelijkheid om uw caravan, fiets, kampeerauto en pleziervaartuig.

Auto, motor en bromfiets verzekering

 

Een Auto,- motor,- bromfiets verzekering is een verplichte verzekering, zodra het motorvoertuig op uw naam staat moet u deze verzekeren. U heeft daarbij 3 mogelijkheden.

  • WA
  • WA beperkt casco
  • WA volledig casco

Naast deze dekking adviseren wij om altijd een Schadeverzekering inzittende dekking te nemen. Vervolgens heeft u nog meer mogelijkheden om extra zaken te verzekeren zoals een verhaalsrechtbijstand, nieuwwaarde regeling, No-claimbeschermer of Ongevalinzittende verzekering.

Zorgverzekering

 

In Nederland ben je wettelijk verplicht om je te verzekeren tegen ziektekosten. Dit zijn onder andere kosten van de huisarts, het ziekenhuis en medicijnen. Als jij, om wat voor reden dan ook, in het ziekenhuis terecht komt zijn hier kosten aan verbonden van doktoren, het bed, het eten, de medicijnen, eventuele verdoving enzovoort. Dit wordt betaald door je zorgverzekering. Dit noemen we de Basis verzekering hiervoor geldt een eigen risico. Boven op de basisverzekering kan je jezelf extra verzekeren door een module toe te voegen. Dit is bij elke verzekeraar anders. Denk hierbij aan de tandartsdekking of fysiotherapie.

Telefoon 0341 551151